KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Wydarzenia klasy 1-3

Zapraszamy do Bajkolandii

Rekrutacja uczniów do klas I  w roku szkolnym 2021/2022 Dyrektor Szkoły Podstawowej nr 5 z Oddziałami Integracyjnymi w Ozorkowie informuje, że w dniach od 2 do 19 marca 2021 r. odbędzie się rekrutacja do kl. I. Rodzice składają do Dyrektora szkoły „Zgłoszenie dziecka do klasy I” – jeśl...

Konkurs "Synapsik" - wyniki

Oto wyniki konkursu "Synapsik" MEN w Bajkolandii:KLASY III miejsce (100% poprawnych odpowiedzi) - Alicja Florczak - kl. IIbII miejsce - Jan Starzyński - kl. IIb oraz Zofia Kosiewicz - kl. IIaIII miejsce Maja Bartczak - kl. IIb

Nowy plac zabaw!

W Bajkolandii powstał nowy plac zabaw.

Ogólnopolska Kampania Społeczna pod hasłem „By powstał dom trzeba wiele troski. Nie pozwól mu się rozsypać”

Ogólnopolska Kampania Społeczna pod hasłem „By powstał dom trzeba wiele troski. Nie pozwól mu się rozsypać” filmik dla klas IV VIII DZIEWCZYNKA 2  filmik dla klas I III CHŁOPIEC 1...

Rozstrzygnięcie konkursu plastycznego

Miło nam poinformować, iż w konkursie plastycznym MOKu online “Kartka świąteczna” laureatami zostali uczniowie Bajkolandii.Gratulujemy serdecznie!

Kampania "Bądź z innej bajki"

Celem kampanii jest uświadomienie rodzicom i opiekunom, że zagrożenia, z którymi ich dzieci mogą się zetknąć w wirtualnym świecie, są równie prawdziwe jak te pojawiające się w świecie realnym.

Wyniki konkursu „ Archiwum Pandemii..."

Krasnale z klasy II B wzięły udział w konkursie wojewódzkim.