KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Dla ucznia

Biblioteka szkolna

Biblioteka szkolna jest czynna codziennie w godzinach 8.00 - 14.00  ...

mLegitymacja

05.08.2021
mLegitymacja

mLegitymacja

05.08.2021

Regulamin_mLegitymacja mLegitymacja to bezpieczny, pełnoprawny dokument cyfrowy na smartfony, który jest równoważny z tradycyjną legitymacją szkolną. Jakie korzyści daje mLegitymacja? Uczeń ma ją zawsze pod ręką w smartfonie Za jej pomocą skorzysta z przysługujących mu ulg i zwolnień z opłat Moż...

Ogólnopolskie Telefony Zaufania i instytucje pomocowe

Ogólnopolskie Telefony Zaufania 116 111 – Telefon Zaufania Dla Dzieci i Młodzieży Zadzwoń lub napisz, gdy coś Cię martwi, masz jakiś problem, nie masz z kim porozmawiać lub wstydzisz się o czymś opowiedzieć.  czynny codziennie od godziny 12.00 do 2.00 w nocy, Pomoc dla dzieci i młodzieży. 80...

Teams - przydatne linki

            Jak ZALOGOWAĆ SIĘ DO SZKOŁY przez Microsoft Teams? [Poradnik dla Uczniów]...

E-dziennik poradnik

Witryna dla rodziców i uczniówWszyscy rodzice i uczniowie otrzymują bezpłatny dostęp do e-dziennika Uonet+.Wystarczy zalogować się na witrynę www i można szybko sprawdzić frekwencję, oceny, uwagi czy zadania domowe.